Mobiili.fi ”Onnellisuus ei ole ladattava sovellus” – somessakin aktivoitunut paavi opasti teinejä

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 26/4/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2142
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Paavi Franciscus kertoi tuhansille teineille, ettei onnellisuus suinkaan ole älypuhelinsovellus, jonka voi ladata verkosta. Paavilla lienee aiheesta kokemusta, sillä onhan hänellä jo miljoonia seuraajia sosiaalisessa mediassa.

  Paavi puhui teineille viime sunnuntaina Vatikaanissa järjestetyssä messussa, joka huipensi katolisen kirkon nuorisolle suuntaaman juhlaviikonlopun. Pietarinaukiolla puhunut paavi Franciscus kertoi paikalle saapuneelle yleisölle, ettei vapaus aina tarkoita mahdollisuutta tehdä mitä haluaa. Sen sijaan kyse on mahdollisuudesta valita oikea tapa.

  ”Onnellisuudellasi ei ole hintaa. Sitä ei voi ostaa tai myydä. Onnellisuus ei ole sovellus, jonka lataat matkapuhelimeesi. Edes uusin versio ei voi auttaa sinua kasvamaan tai vapautumaan rakkaudessa”, 79-vuotias paavi kuvaili teineille.

  Arviolta 70 000 nuorta oli saapunut viikonlopuksi Roomaan juhlistamaan Franciscuksen armolle omistamaa juhlavuotta. Paavi yllätti monet lauantaina, kun tämä otti vastaan synnintunnustuksia 16 nuorelta ja hänen videotervehdyksensä näytettiin Rooman olympiastadionilla järjestetyssä rock- ja rap-konsertissa.

  Paavi Franciscuksella on myös omat tilinsä niin Twitterissä kuin Instagramissakin. Instagramissa paavilla on seuraajia yli kaksi miljoonaa ja Twitterissä yli yhdeksän miljoonaa.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju