Mobiili.fi ”Not being impressed by technology” -meemi sai kyytiä – pitkään odotettu ominaisuus...

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 28/10/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2093
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Verkossa on jo hyvän aikaa pyörinyt meemi, jossa todetaan, ettei teknologia tee vaikutusta ennen kuin YouTube-sovelluksessa myös musiikin taustatoisto on mahdollista. Ominaisuus on ollut erittäin toivottu, sillä monet kuuntelevat puhelimillaan YouTuben soittolistoja, ja koska video on jatkuvasti näkyvissä, ei puhelimella voi tehdä samanaikaisesti muita asioita. Toisto kuluttaa myös nopeasti puhelimen akun loppuun, sillä jatkuvasti näytöllä pyörivä video syö reilusti virtaa.

  Looginen kysymys kuuluu, miksi Google ei ole aiemmin lisännyt paljon toivottua ja helposti toteutettavaa ominaisuutta YouTube-sovellukseensa? Vastaus on vähemmän yllättäen raha, sillä YouTuben ollessa taustalla Google ei voi näyttää videoissa mainoksia, josta se kerää tulonsa. Musiikin taustatoistoa haluavien täytyykin liittyä Googlen erilliseen YouTube Red -palveluun, josta veloitetaan kymmenen euroa kuukaudessa.

  Niille, jotka eivät halua maksaa musiikin toistosta 120 euroa vuodessa, tarjoaa PhoneArena ohjeita FireTube-sovelluksen lataamiseen. Sovellus hoitaa musiikin taustatoiston Youtube Redin tapaan, eikä sen käyttö maksa yhtään mitään. Google Play -kaupasta sovellusta ei kuitenkaan saa, sillä Google ei luonnollisesti halua levittää liiketoimintaa haittaavaa sovellusta omien kanaviensa kautta.

  FireTube-sovelluksen lataamista varten käyttäjien on käytettävä kolmansien osapuolten sovelluskauppoja, joista paras esimerkki on Amazon. Sovelluskaupan lataamisen jälkeen (ohessa suora latauslinkki) käyttäjän pitää luoda oma Amazon-tunnus, jonka jälkeen FireTube on ladattavissa puhelimeen. Sovellus mahdollistaa musiikin suoratoiston sekä puhelimen ollessa pimeänä että myös muita sovelluksia käytettäessä.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju