Mobiili.fi ”Nopein ja sulavin Android” – HTC hehkuttaa tulevan huippupuhelimensa tehoja

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 29/3/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2134
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  HTC on julkaisemassa seuraavan huippupuhelimensa, HTC 10:n, huhtikuun aikana. Yhtiö on erinäisillä kiusoittelukuvillaan ja -viesteillään asettanut riman varsin korkealle, ja uusimpana tempauksena yhtiö kehuu tulevan laitteensa olevan ”nopein ja sulavin Android”.

  HTC on Twitterissä julkaissut uuden kiusoittelukuvan otsikolla ”Performance” eli ”suorituskyky”, ja Twitter-viesti kuuluu ”Not all phones are created equal. The fastest and smoothest Android. You’ll feel it”, eli HTC:n mukaan kaikki puhelimet eivät ole yhdenvertaisia, ja että käyttäjä kyllä tulee tuntemaan uuden mallin olevan nopein ja sulavin Android.

  [​IMG]
  HTC 10 vuotokuvassa.


  HTC 10 tulee käyttämään Qualcommin Snapdragon 820 -järjestelmäpiiriä, joten tehohehkutukset on helppo uskoa, sillä kyseessä on yksi tämän vuoden tehokkaimmista mobiilisuorittimista. Samaista suoritinta käyttävät kuitenkin myös monet muut Android-huippumallit, joten HTC saa todella hieroa Android-käyttöliittymänsä kovaan iskuun, jos se aikoo pitää kiinni Twitter-viestinsä lupauksesta.

  Aiemmin HTC on hehkuttanut myös tulevan huippumallinsa äänentoistoa ja kameroita vastaavilla Twitter-viesteillä. Toivottavasti parin viikon kuluttua esiteltävä laite lunastaa kaikki valmistajansa lupaukset, sillä silloin kyseessä voisi olla varsin vaikuttava paketti.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju