1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Mobiili.fi ”Nokia D1C” -Android-puhelimesta paljastui muutama tärkeä lisätieto

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 8/10/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  559
  Tykkäykset:
  0
  [​IMG]
  Nokia D1C:n tiedot AnTuTussa.


  Todennäköisesti ensimmäisestä – tai ainakin ensimmäisten joukkoon kuuluvasta – tulevasta uudesta Nokia-merkkisestä Android-puhelimesta on saatu lisätietoja.

  Aiemmin Nokia D1C paljastui ensimmäisenä GeekBench-suorituskykytestien kautta. Nyt se on käynyt läpi väitetysti suorituskykytestin myös AnTuTu-sovelluksessa, kertoo Playfuldroid.

  AnTuTu kerää laitteista esitettäväksi enemmän teknisiä tietoja, joten nyt ovat paljastuneet tiedot myös D1C:n näytöstä, kameroista ja muistimäärästä.

  Nokia D1C:ssä on suorituskykytestipaljastusten mukaan:

  • Qualcomm Snadragon 430 -järjestelmäpiiri, Adreno 505 -grafiikkasuorittimella
  • 1920×1080 pikselin Full HD -tarkkuuden näyttö
  • 13 megapikselin takakamera
  • 8 megapikselin etukamera
  • 3 gigatavua RAM-muistia
  • 32 gigatavua sisäistä tallennusmuistia
  • Android 7.0 Nougat -käyttöjärjestelmäversio

  Nyt nähdyt laajemmatkin tekniset tiedot vahvistavat kokonaiskuvaa, jonka perusteella Nokia D1C tulee olemaan hyvillä ominaisuuksilla varustettu keskihintaluokan älypuhelin. Spekuloida voidaan lisäksi Full HD -näyttötarkkuuden mahdollisesti voivan myös tarkoittaa tässä hintaluokassa suurtakin näytön kokoa.

  ”Nokia D1C” saanee lopulta nimekseen jotakin muuta, mutta voi hyvin olla yksi ensimmäisiä HMD globalin myyntiin tuomia uusia Android-puhelimia.

  Nokia on solminut suomalaisen HMD globalin kanssa tavaramerkki- ja patenttilisensointisopimuksen, jonka perusteella se tulee tuomaan markkinoille Android-puhelimia ja -tabletteja. Nokia ei rahoita yhtiötä taloudellisesti eikä omista yhtiön osakkeita. Lisäksi HMD global on yhdessä yhteistyökumppaninsa Foxconnin tytäryhtiön kanssa ostamassa Microsoftilta Nokia-peruspuhelinten liiketoimintaa.

  HMD:n taustalla on nyt jo laaja joukko ex-Nokia- ja Microsoft-johtajia.

  Ensimmäisiä uusia Nokia-Android-puhelimia on odotettu markkinoille ensi vuoden alkupuolella tai aikaisintaan tämän vuoden lopussa. Nokian Microsoftin kanssa puhelinliiketoiminnan myynnin yhteydessä tekemä sopimus mahdollistaisi Nokia-nimen paluun älypuhelinmarkkinoille jo tämänkin vuoden puolella. Epämääräisessä aiemmassa haastattelussa Nokia Networksin kiinalaisjohtajan kerrottiin maininneen 3-4 uuden Nokia-puhelimen tulevan jo tänä vuonna.

  Tulevien huipputason Android-Nokioiden teknisistä ominaisuuksista on kuultu aiemminkin huhuja, mutta ne eivät ovat olleet järin vakavasti otettavia.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju