Mobiili.fi ”Mikä emämunaus!” – HTC-älykello ei tule ennen syksyä

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 28/5/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Tässä vaiheessa jo legendaarisen paljon myöhästelleen HTC-älykellon julkaisu on nähtävästi jälleen siirtynyt. Keväälle useita kertoja povattu rannelaite ei uusimpien tietojen mukaan näe päivänvaloa ennen syksyä.

  HTC:n älykellosta on nähty satunnaisia tietovuotoja jo parin vuoden ajan. Pelkästään kuluvan vuoden aikana laitteelle on saatu jo monia potentiaalisia julkistuspäiviä. Tilanteesta aktiivisesti raportoinut Evan Blass on kuitenkin aina ilmoittanut kellon siirtyneen ennen viimeisintä ennustettua esittelytilaisuutta.

  Nyt Blass ihmettelee Twitter-tilillään hyvin suorin sanankääntein HTC:n kellosotkua. Pitkän linjan vuototietolähteen mukaan rannelaitteen julkistus on siirretty jälleen, tällä kertaa suoraan syksyyn asti. Samalla Blass neuvoo HTC:ta kiirehtimään, ennen kuin ”ihmiset tajuavat, etteivät oikeasti tarvitse näitä tuotteita”.

  Kevään loputtomalta vaikuttava myöhästelysarja herättää vahvoja epäilyksiä sekä Blassin tietojen luotettavuudesta että ennen kaikkea siitä, tuleeko HTC koskaan lanseeraamaan omaa älykelloaan. Toisaalta yhtiön toimitusjohtaja Cher Wang antoi alkuvuonna tehdyssä haastattelussa ymmärtää, että älykello kuuluu yhtiön suunnitelmiin ja että laitteella aiotaan mullistaa kyseinen toimiala.

  Kuluttajien keskuudessa tuoreimman myöhästymisen syyksi on veikattu Android Wear 2.0:n ja uusien Nexus-puhelinten syksyistä julkaisua. Varmasti projektin todellisesta tilanteesta on kuitenkin mahdoton sanoa. Kiinnostuneiden ei auta kuin katsoa tilannetta uudelleen syksyllä, mutta henkeään ei taida tässä vaiheessa kannattaa enää pidätellä.


  What a clusterf***: HTC wearable bumped again, to the fall. Hurry up, HTC, before people realize that they don't really need these products.

  — Evan Blass (@evleaks) 27. toukokuuta 2016

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju