Mobiili.fi ”Made for Bond” – Sony aloitti uutuuspuhelimensa markkinoinnin räväkällä videolla

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 14/9/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2137
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Sony Xperia Z5


  Sony on tehnyt jo pitkään ollut esillä eri James Bond -elokuvissa. Daniel Craigin ensimmäisessä Bond-elokuvassa Sony Ericssonin puhelimet näkyivät useaan otteeseen ja myöhemmissä elokuvissa Sonyn puhelimet ovat ottaneet näkyvyyttä. IFA-messuilla julkistetun Xperia Z5:n markkinointi on alkanut räväkällä videolla, jossa laite tituleerataan ”James Bondin puhelimeksi”.

  Uudessa videossa Moneypennyn täytyy saada James Bondin puhelin – eli Xperia Z5 – kuljetettua pois rikollisten kynsistä. Videolla näyttäytyy myös Sonyn RX100 IV -kamera. James Bondin näyttelijää Daniel Craigia ei videolla näy, mutta Moneypennyä esittävä Naomie Harris nähdään.

  [​IMG]
  Xperia Z5 eri väreissä


  Videolla Sony markkinoi uutuuspuhelimensa kameraa – etenkin sen hämäräkuvausominaisuuksia. Pimeässä huoneessa Moneypenny ottaa puhelimen kameralla kuvan ja toteaa, että hän näkee viholliset – puhelimen kameran avustuksella tietenkin.

  Videon lopulla Moneypenny tekee James Bondille pyynnön, että seuraavalla kerralla hän hakisi itse oman puhelimensa. Saa nähdä, näyttäytyykö Daniel Craig myöhemmin jollain Sonyn mainosvideolla.

  Alta voit katsoa Sonyn uusimman mainosvideon.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju