Mobiili.fi ”Maailman tehokkain” – LG:ltä uusi langaton pikalatausalusta älypuhelimille

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 12/10/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2157
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  LG Innotekin uusi Quick-latausalusta.


  LG Innotek on julkistanut uuden maailman tehokkaimman langattoman latausalustan, jolla voi ladata muun muassa älypuhelimia.

  Tehokkaan latauksen ansiosta älypuhelimen saa ladattua nopeammin myös langattomasti. Uutuuden nimi onkin nopeudesta viestimään sopiva LG Quick.

  LG Quick pystyy 15 watin lataustehoon, kun useimmat langattomat latausalustat lataavat 5-10 watin teholla. LG arvioi, että älypuhelimen akun lataus 50 prosentin varaukseen onnistuu sen uudella latausalustalla 30 minuutissa, yltäen samalle tasolle kuin langallinenkin pikalataus useissa älypuhelimissa. Latausalustassa kerrotaan käytettävän uutta tekniikkaa, joka estää sitä ylikuumenemasta. Anturit mittaavat lämpötilaa ja lopettavat latauksen lämmön noustessa liian korkeaksi.

  Latausalusta noudattaa Wireless Power Consortiumin (WPC) langattoman lataamisen standardia ja se toimii näin useimpien langatonta lataamista tukevien älypuhelinten kanssa.

  Saataville LG Quick on tulossa Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Australiassa jo lokakuun puolivälistä. Hinta ei ole toistaiseksi tiedossa.

  [​IMG]
  LG Quick.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju