Mobiili.fi ”Maailman ohuin kannettava tietokone” – HP:n uutuus pakkaa tehot hiilikuitu- ja alumiinikuoriin

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 5/4/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2134
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]HP:n uusi kannettava tietokone vastaa paksuudeltaan AAA-paristoa. Laitteen siro ulkokuori yhdistää CNC-työstettyä alumiinia ja hiilikuitua. HP esitteli uuden Spectre -mallin New York Times Internationalin Luxury Conferencessa.

  ”HP Spectre on maailman ohuin kannettava tietokone ja toisin kuin useimmat muut erittäin ohuet tietokoneet, se ei tingi tehosta tai suorituskyvystä”, HP:n Euroopan, Lähi-Idän ja Afrikan alueen Personal Systems kuluttajatuotteiden osaston johtaja Louis Perrin sanoo.

  [​IMG]
  13,3-tuumainen HP Spectre on vain 10,4 millimetriä paksu.


  Spectren CNC-työstetty alumiinikuori on paksuudeltaan ainoastaan 10,4 millimetriä, mikä vastaa AAA-paristoa. Valmistajan mukaan ohut kotelo on hiilikuitupohjan ansiosta sekä kestävä että kevyt. Kokonaispainoa laitteella on 1,1 kilogrammaa.

  13,3-tuumaisella Full HD -näytöllä varustetun laitteen sisältä löytyy Intel Core -suoritin joko i5- tai i7-versiona, 512 gigatavun PCIe-väyläinen SSD-massamuisti sekä kahdeksan gigatavua RAM-muistia. Käyttöaikaa laitteelle luvataan 9,5 tuntia. Laite on varustettu myös kolmella USB Type-C -liitännällä, joista kahdessa on Thunderbolt-tuki. Äänentoistosta huolehtivat Bang & Olufsenin stereokaiuttimet.

  Uuden Spectren ohessa HP esitteli myös muita uusia Windows-koneita. Näitä ovat 15,6-tuumaisilla näytöillä varustetut HP ENVY ja HP ENVY x360.

  [​IMG]
  HP ENVY x360 15,6″.


  HP ENVY:n ominaisuuksia ovat:

  • Intel Core i -suorittimet i7:ään asti ja mahdollisuus UMA-(6)- tai Intel IRIS GFX -grafiikkaan
  • 16 gigatavun keskusmuisti sekä tallennustilana jopa yhden teratavun kiintolevy tai 256 gigatavun SSD-massamuisti
  • Windows Hello -tuki ja mahdollisuus HD IR -kameraan

  HP ENVY x360 tärkeimmät ominaisuudet ovat:

  • Edeltäjää parempi akkukesto: 11 tuntia, kun edellisen sukupolven kesto oli 8 tuntia.
  • Kuudennen sukupolven Intel Core i5- tai i7 -suoritin, mahdollisuus Intel IRIS GFX -grafiikkaan tai kuudennen sukupolven AMD A9-9410 Dual-Core -suoritin Radeon R3 -grafiikalla.
  • Jopa kahdeksan gigatavua keskusmuistia, yksin- tai kaksinkertainen tallennustila, jopa kahden teratavun kiintolevy tai 256 gigatavun SSD-massamuisti.
  • Full HD -näyttö sekä HP Audio Boost -teknologia ja Bang & Olufsenin äänentoisto.
  • Kaksi USB 3.0 Type-A -liitäntää, HDMI sekä muistikorttilukija.

  13,3-tuumainen HP Spectre tulee Euroopassa myyntiin kesäkuussa ja sen suositushinnat alkavat 1499 eurosta. 15,6-tuumaisen HP ENVY x360:n odotetaan tulevan myyntiin kesäkuussa alkaen 799 euron hinnalla ja 15,6-tuumainen HP ENVY tulee myyntiin kesäkuussa alkaen 749 eurolla.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju