Mobiili.fi ”Maailman interaktiivisin älykello” ylitti Kickstarter-tavoitteensa 10 minuutissa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 27/7/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2150
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Ticwatch 2.


  Kiinalainen Mobvoi on tuomassa markkinoille uutta Android-pohjaista älykelloa. Ticwatch 2 kerää parhaillaan rahoitusta Kickstarterissa ja lupailee sopuhintaa vastaan monia vakuuttavia ominaisuuksia.

  Ulkoisesti Ticwatch 2 on perussiisti perinteisiä rannekelloja jäljittelevä laite. Kello-osa on pakattu metallikuoriin ja sisältöä tarkastellaan 1,4-tuumaiselta kosketusnäytöltä. Ominaisuuspuolella tarjolla ovat GPS-paikannus, sykemittari, kiihtyvyysanturi ja gyroskooppi. Kaiken viimeistelee Android-pohjainen Ticwear OS -käyttöjärjestelmä.

  Pääasiassa laitetta käytetään kosketusnäytön avulla, mutta sen lisäksi Ticwatch 2:lla on hihassaan muitakin jippoja. Laite panostaa esimerkiksi monenlaisiin ääni- ja elekomentoihin, joilla voi suorittaa hakuja, vastata puheluihin tai siirtyä seuraavaan satunnaiseen musiikkikappaleeseen meneillään olevalla soittolistalla. Lisäksi kellon oikealta laidalta löytyy kosketusherkkä alue, jonka avulla valikoita voi selata ja kohteita valita ilman tarvetta peittää pientä näyttöä omilla sormilla.

  Ticwear OS saa omia natiivisovelluksiaan, joihin luvataan jo tässä vaiheessa kuuluvan muun muassa Google Fit ja Uber. Lisäksi kellolla voi hyödyntää Android Wear -sovelluksia. Ticwatch 2 toimii sekä Android- että iOS-laitteiden kumppanina.

  Ticwatch 2 saapui noin vuorokausi sitten Kickstarteriin keräämään ennakkotilauksia. 50 000 dollarin lähtötavoite täyttyi 9To5Googlen mukaan kymmenessä minuutissa, todennäköisesti kiitos huokean 99 dollarin varhaishinnan. Kyseinen hintaluokka on jo myyty loppuun ja tällä hetkellä kellon voi ennakkotilata halvimmillaan 129 dollarilla. Kello on saatavilla neljänä värivaihtoehtona, joiden lopulliset hinnat vaihtelevat 199 ja 299 dollarin välillä. Toimitusten luvataan alkavan tulevana syksynä syys- ja lokakuun aikana.

  [​IMG]
  Myynnissä olevat Ticwatch 2 -versiot latureineen.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju