Mobiili.fi ”Maailman ensimmäinen, maailmanluokkaa” – HTC hehkuttaa tulevaa huippupuhelintaan

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 15/3/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2153
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  HTC:n odotetaan esittelevän uuden huippupuhelimensa, mallinimeltään mahdollisesti vain 10, lähiaikoina, ja paljon laitteesta on jo tiedossa erinäisten vuotojen myötä. Ilmeisesti jonkin ässän taiwanilaiset ovat kuitenkin jättäneet vielä hihaan julkistuksessa paljastettavaksi, sillä yhtiö hehkutti laitteen kameroita Twitterissä hieman salaperäisesti.

  HTC:n Twitter-viestissä näkyy kuvassa kaksi kameraa ja mukana on teksti ”World First, World Class, Front and Back. You’ll see.” eli vapaasti käännettynä ”Maailman ensimmäinen, maailmanluokkaa, edessä ja takana, tulet näkemään.”

  [​IMG]
  HTC 10 aiemmin vuotaneessa mallikuvassa.


  Twitter-viestin voisi ottaa tyypillisenä markkinointihehkutuksena, mutta erityisesti maininta ”maailman ensimmäisestä” herättää mielenkiintoa. Kaikenlaisia erikoisuuksia älypuhelimissa on jo nähty, eli melkoisen kovia odotuksia HTC viestillään asettaa.

  Aiemmin on huhuttu, että HTC 10 olisi varustettu UltraPixel-merkintää kantavalla 12 megapikselin takakameralla, jonka kennon pikselikoko olisi älypuhelimelle suuri. Lisäksi kamera käyttäisi huhujen mukaan lasertarkennusta. Nähtäväksi jää, mikä on tuo ”maailman ensimmäinen” ominaisuus, jota HTC nyt hehkuttaa. Samoin Twitter-viesti nostaa rimaa myös laitteen etukameran osalta.


  World First, World Class, Front and Back. You’ll see. #powerof10 pic.twitter.com/qN9HN6OP5i

  — HTC (@htc) 15. maaliskuuta 2016

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju