Mobiili.fi ”Maailman edistynein virtuaaliapuri” saapui julkiseen levitykseen

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 2/3/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  SoundHound ilmoitti eilen julkaisseensa Hound-virtuaaliapurinsa julkisesti. Aiemmin betassa ollutta sovellusta kehutaan maailman edistyneimmäksi virtuaaliapuriksi, kiitos kehittyneen puheen- ja kontekstintunnistuksen.

  Hound julkaistiin rajattuna betatestiversiona viime kesänä. Jo tuolloin sovelluksen toiminnasta nähtiin vakuuttavia esimerkkejä, mutta edistystä on nähtävästi tapahtunut edelleen. Samalla lisäetua on haettu yhteistyöstä Uberin ja Yelpin kanssa.

  [​IMG]
  Hound hyödyntää tuloksissaan Yelpiä ja Uberia.


  SoundHoundilla on jo pitkä kokemus äänentunnistamisesta kappaleita vinkkailevan SoundHound-sovelluksensa ansiosta. Houndissa teknologiaa on kuitenkin viety entistä pidemmälle. Virtuaaliapurin valttikortti on niin sanottu Speech-To-Meaning-järjestelmä, joka suorittaa puheentunnistuksen ja kieliprosessoinnin samaan aikaan. Tämän ansiosta Hound reagoi kyselyihin todella nopeasti.

  Lisäksi Houndin on tarkoitus ymmärtää konteksteja ja pieniä yksityiskohtia. Sille voi siis puhua varsin luonnollisesti ja tehdä halutessaan tarkentavia kysymyksiä ilman tarvetta toistaa kaikkea aiemmin todettua tai vastattua.

  Hound on nyt julkaistu Android– ja iOS-laitteille. Ikävä kyllä virallinen saatavuus rajoittuu toistaiseksi Yhdysvaltoihin, mutta sen voidaan toki odottaa laajenevan tulevaisuudessa.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju