Mobiili.fi ”Lippulaivojen tappaja” saapuu kesällä – Eve-Techin projekti edistyy

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 25/3/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Suomalainen Eve-Tech työstää parhaillaan uutta Eve-tablettia, jonka kehitysprosessia kutsutaan Project Flipperiksi. Projektin kautta normaalit kuluttajat voivat vaikuttaa laitteen ulkonäköön ja ominaisuuksiin. Eve-Tech pystyy näin kokoamaan laitteen, jonka pitäisi miellyttää kuluttajia, koska he ovat vaikuttaneet laitteeseen.

  [​IMG]Saimme Eve-Techin toimitusjohtajan ja perustajajäsenen Konstantinos Karatsevidiksen haastatteluun ja kysyimme hieman tarkempia tietoja meneillään olevasta projektista.

  Project Flipperin idea syntyi Eve-Techin perustajien tyytymättömyydestä markkinoilla oleviin laitteisiin – yleensä tyytymättömyys kohdistui laitteissa käytettyyn rautaan. ”Tiesimme, että kuluttajien ääntä ei kuunneltu laitteiden suunnittelussa”, Karatsevidis toteaa. Tulevan Even hinta pystytään pitämään myös alhaisempana, sillä hintaan ei tule välikäsien vuoksi lisää hintaa. Eve-Tech haluaa tehdä jotakin erilaista, mitä markkinoilla ei vielä ole. Se haluaa tehdä jotain reilumpaa, merkityksellisempää ja mahtavaa – sellaisia laitteita, joita kuluttajat rakastavat käyttää.

  Project Flipper, ”lippulaivojen tappaja”, saapuu markkinoille kesällä

  Project Flipperin kehitysprosessi on edennyt jo pitkälle ja laitteen pitäisi saapua myyntiin kesällä. Lähiviikkojen aikana Eve-Tech kertoo tarkempia tietoja julkaisupäivästä. Vaikka Karatsevidis ei voi vielä paljastaa laitteen hintaluokkaa, tullee laite olemaan edullisemmasta päästä. ”Kutsumme laitetta lippulaivojen tappajaksi syystä”, Karatsevidis toteaa kysyttäessä laitteen hintaluokasta.

  Tulevan hybridilaitteen tarkkoja teknisiä tietoja ei vielä tiedetä, mutta 31. päivä tätä kuuta, eli vajaan viikon päästä, perusluokan tekniset tiedot tullaan lukitsemaan. Näitä ovat esimerkiksi Eve T2:n suoritin, RAM-muistin määrä, tallennustilan määrä ja muut vastaavat.

  ”Pyramid Flipper tulee olemaan lippulaivaluokan laite!”, Karatsevidis hehkuttaa. Hybridilaitteessa tulee olemaan Retina-tason näyttö, viimeisin Intelin Skylake-arkkitehtuurin suoritin, nopeaa SSD-muistia ja tasokasta RAM-muistia.

  Hybridilaitteen takaa löytyy paljon kokemusta

  Vaikka Eve-Tech työllistää vain seitsemän henkilöä, Project Flipperiä kehittää suuri tiimi. Yhtiön viimeisin hankinta on Michael Sharanda, joka on ennen työskennellyt OnePlussalla. Eve-Tech tekee yhteistyötä ruotsalaisen Propeller-yhtiön kanssa, jossa työskentelee entisiä Samsungin, Lenovon ja Googlen työntekijöitä. ”Tiimi on suhteellisen iso ja siitä löytyy todella paljon kokemusta. Tietenkin kuluttajat, jotka auttavat meitä kehittämään laitetta, ovat myös osa kehitystiimiämme”, Karatsevidis toteaa.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju