Mobiili.fi ”Kuin interaktiivista taidetta” – Suitsutettu lumilautapeli nyt ilmaisena Androidilla

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 11/2/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2142
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Lukemattomia ylistyslauluja kerännyt mobiilipeli Alto’s Adventure on julkaistu Android-laitteille. Aiemmin peli on ollut saatavana vain iOS-versiona vajaan kolmen euron hintaan. Nyt julkaistu Android-versio ei sen sijaan maksa latauksen yhteydessä mitään.

  Alto’s Adventure on niin sanottu endless runner -peli, jossa edetään ja reagoidaan tapahtumiin niin kauan kuin pelaajan taidot ja refleksit riittävät. Tällä kertaa pelihahmona toimii lumilautailija Alto, jonka tehtävä on kiitää alas rinnettä, napata karanneita laamoja ja välttää vaaroja.

  [​IMG]
  Alto’s Adventure


  Peli julkaistiin App Storessa jo vuoden 2015 alkupuolella ja se on kerännyt kehuja monilta kriitikoilta. Alto’s Adventurea on kuvattu muun muassa interaktiiviseksi taiteeksi ja rauhoittavaksi kokemukseksi. Jopa Apple nosti pelin aikanaan vuoden 2015 parhaiden pelien joukkoon.

  Android-versio Alton seikkailuista lanseerattiin virallisesti vasta tänään. Pelin kehittäneen Snowmanin mukaan viive iOS- ja Android-versioiden välillä selittyy indiestudion pienuudella.

  Lisäksi Snowman ja pelin julkaissut Noodlecake Studios käyttivät paljon aikaa sopivan liiketoimintamallin harkitsemiseen. iOSilla peli maksaa kolmisen euroa ladattaessa, mutta Androidilla tiimi päätyi suosittuun freemium-mallin. Alto’s Adventure on siis ilmainen, mutta tarjoaa sisäisiä ostomahdollisuuksia. Snowman lupaa kuitenkin, että kokemus on nautittavissa iOS-version tapaan alusta loppuun ilman pakotettuja lisämaksuja.

  Alto’s Adventuren löydät ilmaiseksi Google Play -kaupasta. iOS-käyttäjille peli on edelleen tarjolla App Storessa hintaan 2,99 euroa.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju