Mobiili.fi ”Keskusteluja on käyty” – aloittaako aasialaisvalmistaja tuotannon Nokian vanhalla...

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 23/2/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2168
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Nokian ja Microsoftin entisen Salon yksikön tiloja.


  Huhu kertoo, että Nokian entinen tehdasalue Salossa olisi saamassa uutta tuotantoa aasialaisen valmistajan alaisuudessa, uutisoi Yle. Ylen mukaan rohkeimmat ovat veikanneet, että Aasiasta tuleva laitevalmistaja voisi kertoa uutisia aiheesta jopa lähipäivinä. Taloussanomien haastattelema Salon kaupunginjohtaja kuitenkin hillitsee innostusta ja arvelee, että tässä vaiheessa kyseessä olisi vielä uutisankka.

  Nokian, sittemmin Microsoftin, jäljiltä Salossa on runsaasti laitevalmistukseen ja -suunnitteluun soveltuvia tiloja, laitekantaa sekä osaamista. Ylen uutisoimien huhujen mukaan jokin aasialaisvalmistaja voisi lähiaikoina työllistää jopa parisataa salolaista. Ylen mukaan kyseessä saattaa kännykkävalmistuksen sijaan olla kyse myös tabletin tai jonkin päätelaitteen osakokonaisuuden valmistamisesta.

  Salon kaupunginjohtaja Antti Rantakokko ei vahvistanut huhua Taloussanomille. Rantakokko toteaa, että erilaisia keskusteluja on käyty ja huhuja voi liikkua, mutta hänen mukaansa mitään sellaista sopimusta ei vielä ole olemassa, että uudesta laitevalmistajasta voitaisiin lähipäivinä kertoa.

  Yle kertoo, että Salossa tehdään jatkuvasti töitä, jotta Nokian vanhalle tehdasalueelle saataisiin uutta tuotantoa. Nokian ja Microsoftin Salon Campuksella sijaitsevat tuotanto-, laboratorio- ja toimistotilat voitaisiin ottaa välittömästi käyttöön.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju