Mobiili.fi ”Keppi mahtuu taskuun” – LG julkisti rullattavan näppäimistön mobiililaitteille

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 28/8/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2159
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  LG Rolly Keyboard


  LG ilmoitti tuovansa markkinoille uuden Bluetooth-näppäimistön mobiililaitteita varten. Mielenkiintoisesti muotoiltu LG Rolly Keyboard luottaa nivellettyyn designiin, jonka ansiosta näppäimistön voi rullata kuljettamista varten.

  Rolly on QWERTY-näppäimistö, jonka neljä näppäinriviä on erotettu toisistaan taipuvilla nivelillä. Näiden välien avulla koko näppäimistö on mahdollista rullata neliskanttiseksi ”kepiksi”, joka mahtuu LG:n mukaan mainiosti niin taskuun kuin laukkuunkin.

  [​IMG]
  Rolly sisältää myös tukijalan laitteita varten


  Auki rullattaessa näppäimistö käynnistyy automaattisesti. Rollyyn voi Bluetoothin avulla liittää enintään kaksi laitetta samanaikaisesti. Lisäksi näppäimistön yläosa piilottaa sisäänsä tuen, jonka varaan puhelimen tai tabletin voi asettaa läppärityylisen työskentelyn mahdollistamiseksi.

  Virtansa Rolly saa yhdestä AAA-paristosta. LG:n mukaan laite kestää yhdellä paristolla kolme kuukautta keskivertoa käyttöä.

  LG Rolly Keyboard julkaistaan syyskuussa Yhdysvalloissa. Laite on myös esillä ensi viikon IFA-messuilla Berliinissä. Euroopassa näppäimistö julkaistaan myöhemmin. Hinnat ja muut yksityiskohdat paljastetaan alueittain julkaisujen yhteydessä.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju