Mobiili.fi ”Karaokelaulun Spotify” laajenee verkkoon

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 11/11/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Singalaiset Slushissa


  Singa on suomalainen suoratoistopalveluiden tapaan toimiva karaokesovellus. Palvelu laajenee parhaillaan useaan suuntaan, sillä tuttu sovellus sai juuri uuden ulkoasun ja selainversion valmistuminen lähestyy vauhdilla. Singa-tiimiläiset olivatkin esittelemässä uudistuksiaan Slushissa.

  Palvelun mobiilisovellus on nyt noin vuoden ikäinen. Singa toimii hieman Spotify-tyyliin: tarjolla on laaja kappalevalikoima ja laulamaan pääsee hetkessä haluamansa biisin löydettyään. Palvelua voi käyttää ilmaiseksi mainoksia vastaan tai kuukausimaksulla.

  Käyttäjät voivat laulaa joko omaksi ilokseen tai jakaa esityksensä muille käyttäjille. Singalla voi tallentaa sekä video- että äänitallenteen laulusuorituksestaan.

  Palvelu on Singan mukaan otettu hyvin vastaan maailmalla. Eniten karaokeintoilijoita löytyy Suomen lisäksi muun muassa Saksasta, Iso-Britanniasta ja Koreasta. Yhtiö haaveilee myös Yhdysvaltojen markkinoista, mutta Euroopasta poikkeavat tekijänoikeussäädökset tekevät markkina-alueesta haastavan.

  Singan mobiilisovelluksesta on julkaistu tänään 2.0-versio, joka tuo tarjolle täysin uusitun käyttöliittymän. Sovellus on saatavilla Google Playssa, App Storessa ja Windowsin sovelluskaupassa. Samalla palvelun verkkoselaimessa toimiva versio on julkaistu betatestiversiona.

  [​IMG]
  SInga toimii mobiilissa ja pian myös verkossa

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju