Mobiili.fi ”Jotain uutta” – LG:ltä tulossa keskihintainen jättiluuri premium-materiaaleilla

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 16/9/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2103
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  LG paljastaa uuden puhelimen viiden päivän päästä


  LG:ltä on nyt odotettavissa useampaankin puhelinta. Yhtiön Facebook-sivuilla kerrotaan, että viiden päivän päästä 21. syyskuuta esitellään uusi laite, joka komeilee julkaistussa kuvassa. LG pitää tilaisuuden myös lokakuun ensimmäinen päivä, jolloin luvassa lienee mielenkiintoinen, mahdollisesti kaksinäyttöinen, älypuhelin.

  Ranskalaisen vuotajan Steve Hammerstofferin mukaan kyseessä on LG Glass -älypuhelin. Samalla vuotaja kertoo laitteen teknisiä ominaisuuksia. Puhelimen käyttöjärjestelmänä toimisi Android 5.1.1 Lollipop luonnollisesti LG:n omien höysteiden kera.

  LG:n julkaiseman kuvan perusteella laitteen materiaalina on käytetty alumiinia. Fyysiset painikkeet ovat tuttuun tyyliin kameran alapuolella ja reunoista laite kaareutuu, jotta se istuisi käteen mukavasti. 5,7 tuuman näytön tarkkuus olisi Full HD -tasoa eli 1920×1080 pikseliä. Laitteen sisuksissa hyrräisi Qualcommin Snapdragon 615 -järjestelmäpiiri, jonka tukena olisi mukavat kaksi gigatavua RAM-käyttömuistia. Tallennustilaa olisi vuotajan mukaan vain kahdeksan gigatavua.

  Vuodettujen tietojen perusteella laite ei lähde kamppailemaan iPhone 6s Plussan, Galaxy Note5:n tai Galaxy S6 edge+:n kanssa, vaan se kamppailee hieman halvemmassa hintaluokassa. Vähäisen tallennustilan ja Qualcommin keskihintaisen sirun vuoksi voitaneen odottaa, että LG Glassin hinta pyörii noin 300-400 euron tietämillä. Vielä ei ole tietoa, tuleeko laite myyntiin ympäri maailmaa.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju