Mobiili.fi ”iPhone 6SE:n” myyntipakkaus kuvissa – seuraavan iPhonen esittely enää kahden viikon päässä

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 24/8/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2115
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Applen seuraavat iPhone-mallit esitellään näillä näkymin kahden viikon kuluttua, eli jo syyskuun alkupäivillä, mutta laitteiden mallinimet ovat tällä hetkellä silkkaa arpapeliä Applen omien seinien ulkopuolella. Useiden huhujen mukaan tulevat iPhone-mallit jatkaisivat ulkoisesti iPhone 6:n viitoittamilla teillä, ja niinpä mallinimenkin on joissain yhteyksissä huhuttu juontuvan vielä iPhone 6 -malleista. Tuoreet kuvat väittävät mallinimen olevan iPhone 6SE, mutta kuviin kannattaa suhtautua varauksella.

  [​IMG]

  Mallinimi ”iPhone 6SE” on huhuissa mainittu jo aiemminkin, mutta sen lisäksi, että kyseinen mallinimi alkaa olla jo hieman työläs lausua, se saattaisi tuoda vääränlaisia mielikuvia potentiaalisille ostajille. Viime keväänä julkaistu pieni iPhone SE oli mallinimeltään selvä poikkeus yhtiön aiemmasta linjasta ja selkeästi muita uusia malleja edullisemmin hinnoiteltu. Niinpä mallinimi iPhone 6SE asettaisi syksyn huippumallit hieman erikoiseen valoon.

  [​IMG]

  Onkin hyvin mahdollista, että Pricerajan ja TechTasticin julkaisemat kuvat ovat vain näppärästi Photoshopissa synnytettyjä yhdistelmiä iPhone 6:n tai 6s:n ja iPhone SE:n myyntipakkauksista.

  Applen odotetaan esittelevän uudet iPhonet 7. syyskuuta. Viimeistään silloin selviää, minkälaisilla nimillä Apple lähtee uutukaisia markkinoimaan.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju