Mobiili.fi ”iPhone 6c on täällä” – Toivoisitko tämän konseptivideon olevan totta?

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 3/11/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2076
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  iPhone 6c konseptivideolla


  iPhone 6c:stä on huhuttu useaan otteeseen sekä iPhone 6:n että iPhone 6s:n julkaisujen ympärillä. Tämä on johtanut monet sisällöntuottajat haaveilemaan, miltä uuden sukupolven ”halpa-iPhone” voisi näyttää. Uusin näistä konsepteista on nyt löytänyt tiensä YouTubeen.

  Videotuotantoyritys Set Solution on julkaissut oman näkemyksensä iPhone 6c:n paljastusvideosta. Laadukkaasti toteutetusta videosta löytyy kieltämättä Applen oman tuotannon henkeä ja lopputulos on hyvin vakuuttava.

  Samoin videolla näkyvän iPhone 6c:n design on uskottava. Puhelin näyttää olevan verhottu iPhone 5c -tyylisiin värikkäisiin muovikuoriin, mutta samalla puhelimen muotoilu on peräisin uusista iPhone 6 -puhelimista.

  Vastaavia teknisesti vakuuttavia haavekuvia on nähty verkossa aiemminkin. 3D-malleistaan tunnettu Martin Hajek julkaisi syyskuussa joukon kuvia, joissa hänen näkemyksensä iPhone 6c:stä esiteltiin olemassaolevien iPhone-mallien rinnalla. Tuossa konseptissa iPhone 6c oli kuitenkin ympäröity muovikuorten sijaan metallilla.

  Todellisuudessa iPhone 6c näyttää jääneen huhuasteelle. Aika näyttää, palaako Apple huokeamman laitemallinsa pariin tulevien iPhone-sukupolvien myötä.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju