Mobiili.fi ”Ensimmäiseen Google-puhelimeen” luvassa hyvät ominaisuudet – ei kuitenkaan pärjää...

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 19/9/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2103
  Tykkäykset:
  4
  Googlen odotetaan julkistavan 4. lokakuuta uudet Pixel ja Pixel XL -puhelinmallit, joista on puhuttu ”Googlen ensimmäisinä puhelimina”. Aiemmista Googlen eri valmistajien kanssa yhteistyössä kehittämistä Nexus-puhelimista on otettu askel pidemmälle – valmistajakumppanin rooli on jäädä taka-alalle ja Google tuo puhelimiin myös ei vain vakio-Androidia, vaan erityisesti puhelimiin suunnitellun käyttöliittymän ja ohjelmistoja.

  Pixel-puhelimista tiedetään jo huhujen ja vuotojen perusteella varsin paljon. Viimeisimpinä tiedonmurusina Pixel XL on nyt löytänyt tiensä GeekBench-suorituskykytestin tietokantaan ja toisaalta Aasiasta on kantautunut uusia renderöityjä kuvia Pixel-puhelinten etupaneeleista.

  [​IMG]
  Google Pixelin etupaneeli kuvissa.


  Pixeliin pitäisi tietojen mukaan olla luvassa 4,99 tuuman ja Pixel XL:ään 5,46 tuuman näyttö.

  Pixelit ovat tulossa heti uudella päivitetyllä Android 7.1 Nougat -versiolla käyttöjärjestelmästä, minkä lisäksi ne jakavat ominaisuuksinaan muun muassa Qualcommin huippuluokan järjestelmäpiirin – joko Snapdgraon 820 tai Snapdragon 821 – sekä neljä gigatavua RAM-muistia. Puhelinten valmistaja on HTC, mutta sen rooliksi on jäämässä pysytellä taustalla.

  Vaikka Pixel-puhelimet edustavat parasta mitä Android-puhelimilla on tarjota, jäävät ne raa’assa järjestelmäpiirin suorituskyvyssä kauas Applen uuden iPhone 7:n ja sen A10 Fusion -piirin taakse. Pixel XL saavutti nyt GeekBenchissä 1 659 pistettä yhden ytimen ja 3 951 pistettä monen ytimen tulokseksi, kun iPhone 7:n osalta vastaavat luvut ovat noin 3 400 ja noin 5 500 pistettä.

  Uusien Pixel-puhelinten ohella Googlelta odotetaan uutta seitsemän tuuman tablettia, jonka valmistaja olisi Huawei.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju