Mobiili.fi ”Ensimmäinen PC-puhelin” – Acer esitteli Jade Primon

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 2/9/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2120
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Acer esitteli Jade Primoa Berliinin IFA-messuilla.


  Acer esitteli liudan uusia tuotteita tänään Berliinin IFA-messuilla, ja yksi uutuuksista oli laite, jota yhtiö kutsuu lukuisien nykyaikaisten älypuhelimien rinnalla ensimmäiseksi oikeaksi PC-puhelimeksi. Puhelimen nimi on Acer Jade Primo, ja se hyödyntää Windows 10:n Continuum-toimintoa, jolla puhelin laajenee PC-tietokoneeksi erillisen telakan, näppäimistön ja hiiren kanssa.

  Acer Jade Primo on 5,5-tuumaisella Super AMOLED -näytöllä varustettu puhelin, jonka sisällä on Qualcommin Snapdragon 808 -järjestelmäpiiri ja käyttöjärjestelmänä on Windows 10 Mobile. Takakamera Jade Primossa on varustettu 21 megapikselin kennolla, kun taas etupuolelta löytyy kahdeksan megapikselin kamera.

  [​IMG]
  Acer Jade Primo


  Jade Primon myyntipakkauksessa tulee mukana Continuum-toiminnon mahdollistava telakka sekä langattomat hiiri ja näppäimistö.

  Acer ei maininnut vielä mitään Jade Primon hinnasta tai ilmestymisaikataulusta. Windows 10 Mobilen julkaisun odotetaan tapahtuvan jossain vaiheessa loka- tai marraskuussa, joten Jade Primoa voitaneen odotella ilmestyväksi aikaisintaan tuolloin.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju