Mobiili.fi ”Autenttisin koripallopeli tähän mennessä” – NBA 2K16 saapui sovelluskauppoihin

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 15/10/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2083
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]2K Games on julkaissut uuden mobiilipelin, joka parantaa edeltäjäänsä nähden monella osa-alueella. NBA 2K16 on yhtiön mukaan autenttisin koripallopeli, joka on tähän mennessä nähty mobiililaitteilla. NBA-kausi alkaa piakkoin Yhdysvalloissa, joten nyt on otollinen aika julkaista uutuuspeli.

  NBA 2K16 on luonnollisesti saanut uudet kokoonpanot – niin kuin urheilupelit saavat yleensä joka vuosi. Peli on saanut uudet kontrollit, joiden avulla pelaamisen pitäisi olla aiempaa helpompaa. Pelin grafiikatkin ovat saaneet muutoksia ja ovat tietenkin parantuneet. Kyseessä onkin varsin hyvillä grafiikoilla toimiva mobiilipeli. NBA 2K16 on saanut uudet musiikit, jotka ovat jälleen kerran tuttua hiphop -tyyliä.

  Peli maksaa Androidilla 8,73 euroa ja iOS:lla 7,99 euroa. Se sisältää sovelluksen sisäisiä ostoja, mutta niiden pitäisi olla vain lisäyksiä. Käyttäjä pystyy nauttimaan koko pelistä ilman ongelmia, vaikka maksaisi ”vain” sovelluksen hinnan eikä tekisi sovelluksen sisäisiä ostoja.

  [​IMG]

  NBA 2K16 vaatii laitteelta tehoa, joten kaikilla laitteilla se ei toimi. Android-versiolla on kokoa 1,9 gigatavuan verran, kun taas iOS-versio on vieläkin suurempi, 3,13 gigatavua. Pelin iOS-versio toimii ongelmitta iPhone 5:llä tai sitä uudemmalla puhelimella, iPad 4:llä tai sitä uudemmalla iPadilla ja iPad mini 2:lla tai sitä uudemmalla tabletilla.

  Uutuuspelin voit siis ladata Android-laitteellesin Googlen Play-kaupasta ja iOS-laitteelle Applen App Storesta.

  [​IMG]

  [​IMG]

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju