Älytön virheilmoitus tai kalkkeutunut käyttäjä N-gage QD:llä

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja fossiili, 4/10/05.

 1. fossiili

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/5/05
  Viestit:
  13
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Honor 7
  Bluetooth dongle on D-Link DBT-120 ja mikrossa WinXP. Uusin ajuri on asennettu. Kuvakkeita on työpöydällä. Kuitenkaan PC-suiten käynnistys ei onnistu eikä N-gage QD:stäkään saa lähetettyä ei kuvaa eikä tekstiä. Tulee virheilmoitus:

  "Enimmäismäärä Bluetooth-yhteyksiä käytössä."

  Portit pitäisi olla kunnossa, 9 ja 10. Mikro näkyy kännykässä ja kännykkä mikrossa oikeilla lempinimillä. Salasanatkin välittyivät ja pariside syntyi.
  Soitin kolme kertaa D-linkin palveluun ja lähetin postiakin. Lopulta lupasivat kääntää viestini asiantuntijalleen Ruotsissa. Hän vastasi:

  "En nyt voi testata just N-Gage QD vastaan kun ei ole semmoista puhelinta mutta käytän itse DBT-120 Nokia 6630 kanssa."

  Hauska kuulla, mutta miten tieto minua helpottaa. Ongelma on todennäköisesti vanhojen korvieni välissä. Joku pikku juttu väärin, mutta mikä?
   
 2. veppis

  veppis Supermoderaattori

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  9562
  Tykkäykset:
  347
  Olethan käyttänyt akkua irti QD:sta? Jossain tapauksissa noita BT-yhteyksiä jäi ainakin toisella Symbian-luurilla taustalle "haamuilemaan" ja uudelleen käynnistämisen korjasi tilanteen.
   
 3. Poikanen Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  13/8/05
  Viestit:
  120
  Tykkäykset:
  0
  Olet ilmeisesti kokeillut lähettää kuvia, niin että mRouter on yhdistettynä, jonka jälkeen olet valinnut kuvan ja läheta->bluetooth. Se ei onnistu, sillä puhelin ei tue kuin yhtä BT-yhteyttä kerrallaan, joka on siis tässätapauksessa tuo mRouter.

  mRouter on PC-suiten mukana tuleva yhteysohjelma, jonka avulla PC-suite toimii. Kun mRouter on yhdistettynä niin puhelinta voi ronklata PC-suitella, mutta puhelimella ei siis voi olla muita bluetooth-yhteyksiä samaan aikaan. mRouter yhteyden näkee kellon lähellä olevasta palkista kuvakkeena.

  mRouter ei yhdistetty = [​IMG]
  mRouter yhdistetty = [​IMG]

  Puhelimesta voi lähettää myös kuvia yms. ilman PC-suitea. Koneelta pitää laittaa bluetooth vastaanotto päälle, joka tapahtuu esimerkiksi XP SP2->:n omilla ajureilla niin että oikealla hiiren napilla klikkaat kellon lähellä olevaa bluetooth kuvaketta ja valitset tiedoston vastaanotto, jonka jälkeen voit lähettää kuvan puhelimesta lähetä->bluetooth ja valitset koneesi listalta.

  Toivottavasti tästä nyt on jotain apua ja en puhu ihan mitäsattuu =)
   

Jaa tämä viestiketju