Älypuhelinta kevyeen käyttöön

Keskustelu osiossa 'Minkä puhelimen ostaisin?', aloittaja Ripatee, 3/6/15.

 1. Ripatee

  0   0   0

  Liittynyt:
  9/9/11
  Viestit:
  5
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Nokia
  Uutta puhelinta olen kesän aikana hommailemassa hitaaksi ja kaatuilevaksi käyneen Samsung galaxy S2 tilalle. Puhelinta tulee käytettyä nykyisin lähinnä sosiaalisen median ja internetin selailuun perinteisten puheluiden ohella, eli millekkään hirveälle tehokäytölle ei ole tarvetta. Raskaampia käyttötarkoituksia varten on iPad ja Macbook.

  Lähinnä eniten tarvitsisin puhelimelta hyvää WLAN:in jakoa ja akkukestoa, jotta saan tarvittaessa em. vempeleet nettiin. Hyvä kamera plussaa. Luontevin valintahan olisi silloin iPhone, mutta kutosen hinnat ovat sellaisella tasolla että tämän hetkinen budjetti ei sellaisia salli. Onko tuo iPhone 5C miten varteenotettava vaihtoehto, vai alkaako olemaan jo mennen talven malleja? Ettei tarvitse heti vuoden jälkeen olla jo puhelinta uusimassa kun ei enää päivityksiä tulekaan ja mikään ei pelitä. 8gt on kyllä siinä rajoilla riittääkö se. Budjetti pyörii siinä 350€-400€ tuntumassa.

  Periaatteessa joku androidikin olisi omiin tarpeisiin täysin riittävä (spekseiltään about samanlainen S2 kanssa, tai tietysti parempikin käy), mutta ensimmäisenä tulee mieleen yhteensopivuus apple-maailman kanssa. S2 kanssa kun en onnistunut synkkaamaan kalentereita OS X:n ja androidin välillä, enkä oikein mitään muutakaan.

  Kuulostellaanhan viisaampien mielipiteitä asiasta!
   
 2. Kontrolli Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  14/9/12
  Viestit:
  1580
  Tykkäykset:
  705
  Puhelinmalli:
  Apple + Huawei
  Räpelisin tuota 5c:tä itsekin ja täytyy sanoa että hyvältä ja mielyttävältä tuntui. Mutta ei tuo 8 gb mihinkään valitettavasti riitä, jos ei ihan pakkorako ole niin odottelet syksyyn ja nappaat 5s:n hinnanlaskun jälkeen. Eri asia kuinka paljon se mahdollisesti sitten nykyisestä edes laskee kun tuntuu edelleen myyvän hyvin
   
 3. crsin Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  36   0   0

  Liittynyt:
  10/3/12
  Viestit:
  372
  Tykkäykset:
  62
  Puhelinmalli:
  Honor 8
  Onko käytetty pois suljettu? 5s saisi kuitenkin takuullisena tuohon hintaan ja olisi paljon parempi vaihtoehto kuin 5c. Kannattaa vielä muistaa että vaikka Apple apinoi tolla vuoden takuulla ni se ei käy täällä päin vaan heillä on tuo kahden vuoden virhevastuu.
   
 4. Ripatee

  0   0   0

  Liittynyt:
  9/9/11
  Viestit:
  5
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Nokia
  Kiitos vastauksista! Käytetty ei ole poissuljettu, mutta onhan uusi aina uusi. Tosin pikaisesti tori.fi:ä selaillen iPhone 5s 16g pitäisi irrota jo alta 300€, joten kyllä siihen hintaan jo muutaman narmunkin antaa anteeksi. Mites, alkaako noissa iPhoneissa ilmetä vanhemmiten selkeää hidastelua jota ei saisi pois esim. puhelimen tyhjentämisellä?
   
 5. crsin Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  36   0   0

  Liittynyt:
  10/3/12
  Viestit:
  372
  Tykkäykset:
  62
  Puhelinmalli:
  Honor 8
  Kyllä nuo vanhemmat hidastuu päivitysten myötä. 5s sisältää vielä ihan kelpo rautaa ja olisi ihan jees. Naarmut eivät niinkään haittaa mutta pidä se mielessä että kolhitussa laitteessa ei välttämättä ole takuuta.
   

Jaa tämä viestiketju