Mobiili.fi Älypuhelin neljän gigatavun RAM-muistilla ja 64 gigatavun tallennusmuistilla – tätä on...

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 28/6/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2153
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Jos älypuhelimen tallennusmuisti tuntuu olevan kroonisesti vähissä ja puhelin hidastelee useampaa sovellusta päällä pidettäessä, saattaa Vivon todennäköisesti ylihuomenna julkaistavat uutuusmallit kiinnostaa. Times Newsin hiljattain julkaistussa uutisessa esitellään kiinalaisen valvontaviraston TENAA:n julkistamia tietoja, joista käy ilmi Vivo X7 -puhelimen teknisiä ominaisuuksia.

  Vivo X7:n uskotaan erottuvan kilpailijoistaan erityisesti muistin määrässä, ja Times Newsin mukaan puhelimessa on RAM-muistia neljä gigatavua ja tallennusmuistia 64 gigatavua. Muilta ominaisuuksiltaan Vivo X7 ei vastaa lippulaivamallia ja erityisesti keskihintaluokan puhelimeksi muistin määrä on huomattava.

  Yhdessä X7:n kanssa Vivon odotetaan julkistavan ylihuomenna myös X7 Plus -mallin, joka erottuu X7:stä puoli tuumaa isommalla 5,7 tuuman näytöllä. Molemmista puhelimista uskotaan löytyvän Qualcommin Snapdragon 652 -suoritin ja Adreno 510 -grafiikkasuoritin. Myyntivalttina toimii myös 16 megapikselin selfie-kamera sekä 13 megapikselin takakamera. Käyttöjärjestelmänä puhelimissa on Androidin astetta vanhempi 5.1 Lollipop -versio.

  Ylihuomisessa julkistustilaisuudessa Vivon uskotaan esittelevän X7- ja X7 Plus -puhelimistaan ainakin ruusunkultaiset ja kultaiset värivaihtoehdot, jotka mukailevat Vivon aikaisempaa värivalikoimaa. Puhelimien odotetaan olevan muotoilultaan verrattain siroja, ollen vain 7,2 millimetriä paksuja. Erona aiempaan X6-malliin, X7:ssä sormenjälkilukijan pitäisi löytyä samasta paikasta puhelimen kotinäppäimen kanssa.

  [​IMG] [​IMG]

  [​IMG]
  Kuvissa Vivon aikaisemmin julkaisema X6-malli, joka on nyt saamassa seuraajan. Uutiskuvaksi valittu Vivon Xplay5-malli.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju