Mobiili.fi Älypuhelin jolla voit polttaa sähkötupakkaa on täyttä totta

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 10/1/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2110
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Vaporcaden Jupiter-puhelin


  Älypuhelin on korvannut kaikkea kameroista herätyskelloihin, mutta entä jos älypuhelintaan voisi myös polttaa? Nyt sekin on nähty, sillä Jupiter-nimellä kulkevaan älypuhelimeen on integroitu nyt myös sähkötupakka.

  The Vergen toimittaja pääsi kokeilemaan uutuutta CES-messujen yhteydessä tällä viikolla ja totesi aiemmin epäillyn laitteen täysin toimivaksi.

  Jupiter IO 3 -puhelimesta ei vielä tiedetä kaikkia tarkkoja yksityiskohtia perinteisemmistä älypuhelimen toiminnoista, kuten järjestelmäpiriistä tai kamerasta. 299 dollarin hintaan tuleva puhelin perustuu kuitenkin Android 4.4 KitKat -käyttöjärjestelmäversioon, tarjoaa 3G-verkkoyhteyden ja sisältää kaksi akkua, toisen puhelimelle ja toisen e-savukkeelle, jotka toimivat kuitenkin yhdessä tarjoten 16 tunnin akunkeston. Luvassa pitäisi olla myös 4G-verkkoja tukeva versio 499 dollarin hintaan muutaman kuukauden kuluessa.

  Polttamisessa käytettävä suulake ja nestesäiliö eivät ole kiinteästi puhelimessa, vaan ne voi kytkeä siihen vain tarvittaessa. Tarjolla on erilaisia makuja, ja nestepaketti tarjoaa noin 800 henkäystä. Ohjelmistopuolella puhelimessa on Vaporcade-sovellus, joka tarjoaa tietoa akun tilasta, jäljellä olevasta nesteen määrästä, mausta ja kuinka monta henkäystä on laitteesta ottanut. Tarjolla on myös toiminto, joka kertoo kun asetettu käyttöraja on saavutettu.

  Puhelimen on luonut Vaporcade, joka on laajemminkin mukana sähkötupakkabisneksessä. Sen pitäisi olla valmis myyntiin, sillä Yhdysvaltain viestintäviranomainen FCC on hyväksynyt laitteen omalta osaltaan marraskuussa. Sähkötupakan osalta terveysvaikutukset ja rajoitukset ovat kuitenkin vielä oma seikkansa.

  Alta löytyy The Vergen video laitteen kokeilusta.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju