Älypuhelin ilman kosketusnäyttöä

Keskustelu osiossa 'Minkä puhelimen ostaisin?', aloittaja Voimis, 6/7/10.

 1. Voimis Aktiivinen jäsen

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  21/4/10
  Viestit:
  71
  Tykkäykset:
  0
  Hellurei!

  Kovassa käytössä ollut Nokian E75 alkaa olla aika räjähtäneessä kunnossa, ja olisi uuden puhelimen hommaamisen aika.

  E75:ssä olin tyytyväinen sopivaan kokoon, kameraan ja käyttöjärjestelmään. Myös täyttä näppäimistöä oli kiva käytellä aina välillä, joskaan ei usein.

  Seuraavassa puhelimessa pitäisi olla vähintään 3.2 megapikselin kamera, muistikorttipaikka ja yli kuuden tunnin akun puhelukestävyys. Kosketusnäyttöä en halua.

  Olen katsellut alustavasti Nokain E72 ja E55 -puhelimia. E55 lienee melkeinpä sama kuin entinen E75, sillä erotuksella, ettei ole täyttä näppäimistöä. E72:ssa taasen on jo parempi kamera ja täysi näppäimistökin on mukana.

  Entäpä muut valmistajat Nokian lisäksi? Löytyykö muista leireistä vastaavanlaisia älyluureja?

  Ja erityisesti minua kiinnostaisi tietää, jotta mikä on tilanne tulevien kännyköiden osalta? Onko Nokialta tai muilta valmistajilta tulossa lähiaikoina jotain uusia malleja, joita mahdollisesti kannattaisi odottaa.

  Kiitokset etukäteen kaikille vastanneille!
   
 2. gogland

  gogland Mr Vip

  0   0   0

  Liittynyt:
  16/1/05
  Viestit:
  6893
  Tykkäykset:
  3493
  Puhelinmalli:
  MOTO G5S plus
  Odottele vielä hetkonen, Nokialta on tulossa E 5, hieman niin kuin i malli E 72:selle, Mm. huomattavasti parempi akun kesto, nopeat yhteydet ( taisi olla tuki yli 10 megan yhteyksille ) käy tsekkaamassa Nokian sivuilta siellä on jo mainosta.
  Voisi olla minun seuraava känny.
   
 3. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  E5 ketju on mainitsemilta spekseiltä hyvin E72:n kaltainen, softa ja materiaali uudistus kai kuvaa paremmin noiden eroa ja E5ssa halvempi kamera.


  E55 ja E72 ovat kummatkin samalla raudalla, erona siis kuoret/näppis ja näyttö eri päin, ja mainitsemasi kamera ero, eli E72ssa tarkempi ja erilainen kamera ratakaisu. E55 näyttö (näkymä) käätyilee halutessa luurin asennon mukaan (siis kuva, ei näyttö fyysisesti), E72ssa se kiinteä.

  E75:een suurin ero rakenteen lisäksi on uudempi "piirisarja" joka siis selkeästi nopeamapi niin suorituksesa kuin data nopeuksissa ja tämän lisäksi selkeästi vähävirtaisempi.


  Näppis kone tarjonta on muuten erittäin vähäistä, joitain WinMobile koneita on markkinoilla olemassa, joissa kyllä kosketusnäyttö jota joutuu vähän käyttää, mutta on siis E72 tyyppinen qwerty ja ITU puhelin näppis. Esim HTCllä

  Ei tule suoranaisesti mieleen, kuin mainittu E5, C sarjasta on tullut myyntiin C5, Nokialla on valikoimaa näppis koneissa jos WiFi ei ole pakollinen, jos haluat puoli tai koko Qwertyä niin nyky suuntaus on tuo E72 muoto ja kosketus + liuku qwerty, jälkimmäisestä voi tulla oikeitakin uutuuksia kauppoihin talven aikana. E75 mallin (ITU+ liuku qwerty) korvaaja ei ole julkistettu eikä ole itsestään selvää että edes tulee.
   
 4. Voimis Aktiivinen jäsen

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  21/4/10
  Viestit:
  71
  Tykkäykset:
  0
  Kiitokset vastauksista!

  Käännyn E5:n tai E72:n puoleen.

  Cheers,

  Voimis
   

Jaa tämä viestiketju