Mobiili.fi Älykellojen pioneerilta uutta: Pebble 2 SE julki ja Pebble 2 suoraan ennakkotilattavaksi

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 6/10/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2091
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Pebble 2 SE.


  Pebble on julkistanut uuden edullisemman Pebble 2 SE -version älykellostaan samalla, kun se on kertonut Pebble 2:n tulleen nyt ennakkotilattavaksi sen omilta verkkosivuilta.

  Aiemmin Pebble 2 oli ennakkomyynnissä Kickstarter-joukkorahoituspalvelussa, jonka kautta tehtyjen tilausten toimitukset ovat jo myös alkaneet.

  Pebble 2 SE on uusi edullisempi versio Pebble 2:sta, mutta ilman sykemittaria. Se on tulossa saataville marraskuussa, uutena värivaihtoehtona, jonka nimen Pebble on kopioinut suoraan Applen iPhone 7:stä: Jet Black. Pebble 2 SE:n hinta on 99,95 euroa.

  [​IMG]
  Pebble 2 + Heart Rate.


  Pebble 2 on alkuperäistä Pebbleä ohuempi, pienempi ja kestävämpi, jopa 30 metrin syvyyteen asti vedessä toimien. Pebble-kellot erottuvat älykellojen nykyjoukosta vähävirtaisilla ePaper-mustavalkonäytöillään, jonka myötä myös Pebble 2:n toiminta-aika on seitsemän päivää yhdellä latauksella. Pebble 2 -rannekkeet ovat tavallisia 22 millimetrin rannekkeita.

  Molemmat Pebble 2 -kellot tuovat ilmoitukset älypuhelimesta ranteeseen, mahdollistavat viestien osalta myös niihin reagoinnin sekä seuraavat päivittäistä aktiivisuutta ja unta. Aktiivisuus- ja harjoittelutiedot siirtyvät älypuhelimeen Pebble Health -sovellukseen.

  Pebble 2 -kelloissa on mikrofoni ja ne tukevat puhuen viesteihin vastaamista sekä äänimuistioiden sanelua.

  Pebble 2 + Heart Rate on saatavilla viidessä värissä ja 129,95 euron hintaan. Nyt tehtyjen tilausten toimitusten pitäisi tapahtua vielä lokakuun aikana.

  Alkuperäisen Pebblen ja uusien Pebble 2 -kellojen välissä se on esitellyt myös Pebble Time -sarjaan kuuluvia eri tyylisiä ja värinäytöinkin varustettuja kelloja.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju