Mobiili.fi Älä tee tätä Pokémon GOssa – voi johtaa pannaan asettamiseen

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 15/8/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2137
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Pokémon GO -ruutukaappaus.


  Pokémon GOn kehittäjän Nianticin linja pelissä huijaamisesta koituvista seuraamuksista on tiukentunut. Nyt huijauksesta tai sen yrittämisestä voi seurata pelaajatilin pysyvä esto eli bannaus pelistä.

  Pokémon GOssa on yritetty tietysti huijata monin keinoin. Pelaajakohtaisesti esimerkiksi erillisten Pokémonien sijainnit paljastavien palvelujen käyttöön Niantic ei pääse kiinni, mutta itse pelin sisällä tapahtuvaan räikeämpään huijaamiseen kyllä.

  Nianticilla oli Pokémon GOn hurjan suosion myötä alkuvaiheessa kädet täynnä töitä vain itse pelin toiminnassa pitämisessä. Nyt kun alun vaikeudet on pääosin ohitettu, riittää Nianticilla resursseja myös väärinkäytösten estämiseen ja jahtaamiseen.

  Esimerkkeinä pysyvään pannaan Pokémon GOn parista voivat johtaa esimerkiksi GPS-signaalin väärennys, jonka avulla pelissä voi liikkua liikkumatta oikeasti, erilaisten emulaattorien käyttö pelaamiseen toisessa laitteessa, pyrkiminen Pokémon GO -sovelluksen koodiin tai taustapalvelimille luvatta, sekä hakkeroidun tai epävirallisen version käyttö Pokémon GO -pelistä. Viimeisestä esimerkkinä käy muun muassa Pokémon GOn pelaamisen Windows-puhelimille mahdollistava PoGo-UWP – sen käyttö voi tuoda Pokémon GO -pelaajatilille elinikäisen pannan.

  Kerroimme aiemmin, kuinka Pokémon GO -pelitileille on myös syntyneet markkinat ja niillä käydään kauppaa korkeillakin summilla. Tämäkään ainakaan pidemmän päälle tuskin on Nianticin intresseissä, mutta todennäköisimpien bannaussyiden listalle se ei yllä.

  Erityisesti sijainnin väärentämisestä voi olla hyötyä liikkumista muuten edellyttävässä Pokémon GOssa. Lisäksi tietyt Pokémonit ovat napattavissa Poképalloin vain tietyissä maanosissa, joten houkutus huijaamiseen voi kasvaa suureksi.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju