Mobiili.fi Älä mene halpaan – ”vuotanut” Nokian puhelin vain mielikuvituksen tuotetta

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 9/9/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2134
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Tämä ”vuotokuvassa” esiintynyt ”Nokia C1” on vain innokkaan fanin mielikuvituksen tuotos.


  Aiemmin tällä viikolla lähti mediassa kiertämään väitettyjä vuotokuvia ”Nokia C1” -puhelimesta, mutta nyt huhuilta on katkaistu siivet. Suomalaisyhtiö on jo Aasiassa julkaissut oman Android-tablettinsa, mutta mediaan levinneet ”vuotokuvat” samaan tapaan muotoillusta puhelimesta eivät olleet aitoja.

  Monet asioista hyvin perillä olevat vuotajatahot sekä esimerkiksi NokiaPowerUser-sivusto tyrmäsi huhut nopeasti. Kuvissa esiintyvä ”laite” on fanin tai fanien aikaansaannosta, eli ovelasti Nokia N1-tabletin pohjalta tehty tietokonemallinnus tai kuvankäsittelyn lopputulos. Samoin kuviin liittyneet selitykset laitteen teknisistä ominaisuuksista, kuten Intel Atom -suorittimesta, Android 6.0 -käyttöjärjestelmästä tai kahden gigatavun RAM-muistista olivat mielikuvituksen tuotetta.

  Ei kuitenkaan kannata heittää kaikkea toivoa, sillä Nokialta on jo myönnetty, että yhteistyökumppani oman puhelimen julkaisuun on ollut haussa. Nokian Android-puhelin saattaa hyvinkin olla tulevaisuudessa totta, mutta vasta tuolloin selviää, vastaako se muotoilultaan tai teknisiltä ominaisuuksiltaan N1-tablettia. Tässä vaiheessa on laitettava jäitä hattuun ja jäätävä vain mielenkiinnolla odottelemaan.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju