Mobiili.fi Älä asenna päivitystä vielä: Nextbit Robin ylikuumentui ja lopetti toimintansa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 29/4/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2083
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Nextbit Robin.


  Pilvipuhelimeksi tituleerattu Nextbit Robin sai uuden päivityksen käyttöjärjestelmäänsä. Jos sinulta löytyy kyseinen älypuhelin, kannattanee Android 6.0.1 Marshmallow -päivitystä lykätä hieman tuonnemmaksi, kertoo PhoneArena. Verkkosivuston Nextbit Robin lakkasi toimimasta päivityksen yhteydessä.

  PhoneArenan Nextbit Robin sai uuden päivityksen, jonka koko oli 450 megatavua. ”Suorittimen toiminnan hiomisella pyritään parempaan suorituskykyyn ja akkukestoon, parannellut ääniajurit mahdollistavat komeampaa äänentoistoa ja kamerasovellus on laitettu tuntuvasti uusiksi. Jatkossa kuvien ottamisen luvataan olevan huomattavasti nopeampaa ja tulosten laadukkaampia”, kerroimme eilen Nextbit Robinin päivitysuutisessa.

  PhoneArena kertoo, että päivityksen lataamisen jälkeen puhelin sammutti itsensä, mikä on tavallista päivittäessä, muttei koskaan käynnistynyt uudelleen. Kun toimittaja yritti käynnistää puhelinta hetken päästä manuaalisesti, hän tunsi käsissään kuumuutta, sillä puhelin oli ylikuumentunut.

  [​IMG]
  Nextbit Robinin muovi kuori oli hieman kaareutunut ylikuumenemisen vuoksi.
  Kuva: PhoneArena


  Nextbit Robin ei ole sittemmin käynnistynyt ja kuumuus aiheutti myös pieniä näkyviä vaurioita. Laitteen etupuolen alareunan muovi oli noussut koholle jättäen normaalia suuremman raon näytön ja muovin väliin. Vaurion on pieni, mutta näkyvä silti. Toki huomattavin vaurio on se, ettei puhelin ole enää käynnistynyt.

  Joten jos sinulta löytyy Nextbitin Robin-pilvipuhelin, kannattaa päivittäminen jättää väliin ja odottaa seuraavaa päivitystä. Voi tietenkin olla mahdollista, että PhoneArenan kappaleessa on ollut jotain vikaa, mutta riskiä tuskin kannattaa ottaa.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju