Recent Content by Pasi_1

 1. Pasi_1

  Älykellot

  Nii joo mikki oli viel erona. Aika erikoinen toi epix, en oikein tajua mikä sen myynti on kun esim se venu 2+ ois omasta mielestä paljon järkevämpi. Täytyy varmaan tutkia tarkemmin speksejä ja koittaa tajuta mitä myydään😂
 2. Pasi_1

  Älykellot

  Eikös toi epix 2 oo periaatteessa venu 2 plussa isommassa kuoressa? Oli laatukorussa 6x pro titaanina 695€ alessa mikä rupee olemaan jo melko diili kun aattelee et huippumalli kyseessä.
 3. Pasi_1

  Apple iPhone 12 / mini -keskustelu

  Ei oo vikaa. Teki itellä kans joskus tätä samaa. Täytyy vaan luuria kääntää päättäväisemmin että kamera tajuaa suunnan😄. Ja tais olla jossain ohjelmistoversiossa sellanen ettei edes vaihtanut suuntaa vaikka luuria käänteli. Joutui käynnistämään luurin uudestaan niin rupes toimii.
 4. Pasi_1

  Terveys

  Aikuiskoulutus ja uus ammatti. Töiden takia ei itseään kannata tapattaa vaikka valtio niin haluiskin. Jos ei töistä nauti niin ei niitä kannata tehä. Stressi ja pakko ei oo sen arvoista. Ite kans joskus töistä murehdin mutta nykyään jätän ne työmaalle heti kun sieltä lähden. Kukaan ei ole...
 5. Pasi_1

  Apple iPhone 13 Pro ja Pro Max -keskustelu

  Itellä oli kans 12 mini ja se otti muutaman viikon että tottui siihen pieneen kokoon. Mut sit oli kyl mahtava ottaa mukaan kun on kevyt ja pieni. Ainut miinus oli akunkesto mut 13 versiossa sekin ois riittävä omaan käyttöön.
 6. Pasi_1

  Apple iPhone 13 Pro ja Pro Max -keskustelu

  Verkkareissa naru tiukemmalle. Onhan nuo aika mötiköitä ja varsinkin jos ihan juoksemaan meinaa lähtee niin joutuu miettii mihin taskuun laittaa. Onneks aina voi ite valita minkä luurin hommaa ja sit pystyy valinnan kanssa elämään kun riskit on tiedostettu. Meinaan et jos kaupan kassalla...
 7. Pasi_1

  DIY - kodinkoneiden tee-se-itse huolto

  Tiskarit pitäs aina olla vikavirralla varustetussa pistokkeessa eli ei pitäs olla mahdollista saada tälliä. Sähkäri vaan paikalle ja mittaamaan nollakiskot ja maadoitukset.
 8. Pasi_1

  Apple iPhone 13 Pro ja Pro Max -keskustelu

  Liian painava. Menkää salille reenaa ni jaksatte pitää luuria kädessä😂. Mitäs se oli ennen vanhaan kun mobirat ja benefonit oli markkinoilla. Sillon miehet oli rautaa ja no luurit kans. Ainakin yhtä painavia kun pätkä ratakiskoa.
 9. Pasi_1

  Samsung Galaxy S21 / S21+ / S21 Ultra

  Victus tais olla olevinaan vahvempaa mutta sen takia naarmuuntuu helpommin. Ja täytyy olla aika paksu lasi ettei sitä saa rikottua.
 10. Pasi_1

  iOS 15 keskustelu

  Käyttääkö muilla Siri akkua jotenkin paljon ? Kyl se saattaa käyttää jos se kuuntelee kokoajan käskyä. Eli reagoi hei siri käskyyn. Ite laitoin heräämään vaan kun painaa virtanappia.
 11. Pasi_1

  Samsung S22-sarjan huhut

  Vaikee kyl uskoo et ois exy hyvä tänä vuonna kun kerran jo peruttiin julkkari sen suhteen. Tai ainakin oli isoja epäilyjä toimivuudesta. Mielellään kyl otan exyllä jos on yhtä hyvä kun viime vuonna, positiivinen kokemus. Mut iso varjo on nyt ultran yllä vaikka onkin kaunein luuri aikoihin.
 12. Pasi_1

  Älykellot

  6x pro 299 hintaan kaupasta niin kelpais.
 13. Pasi_1

  Älykellot

  Ovelasti jätettiin se kutonen vielä sinne tyrkylle ettei hinnat laske😭
 14. Pasi_1

  Ostoksia osa 2 (ei puhelimia tai mobiililaitteita)

  Se kyl on niin random kauppa ettei huvita tilata mitään sieltä. Mut ihan mahdollista ettei oo vielä perillä, joskus kiinan paketit ottaa aikaa. Tilaat jatkossa alista niin saat rahatkin takas jos ei tavara tuu.
 15. Pasi_1

  Viimeisin ostamasi puhelin / tabletti / mobiililaite

  Ihanan blingiä, vois ostaa ihan pelkästään sen takia.
Top Bottom