Recent Content by Kontrolli

 1. K

  Yleiset hintavihjeet, hyvät tarjoukset ja vinkkaukset

  On ihan totta, ei ihan halvimmasta päästä, mutta pohja ohut ja hyvä, täytteitä järkevästi eikä lillu rasvassa. Ai stana tuo Sienimestari on hyvää..
 2. K

  Nokia 7.2

  Omat kokemukset Nokiasta on että ne bugit mitkä siinä oli uutena, olivat myös 2 vuoden päästä. Päivityksiä tuli kyllä tasaisesti, mutta ei niistä noihin mitään iloa ollut
 3. K

  Apple iPhone SE (2020)

  Kyllähän nuo wa, sc, jne hörppää, etenekin jos ilmoitukset herättävät näytön päälle. Mulla ei omassa muuta kuin duunisähköposti ja messenger, joten akku kestää helposti päivän omalla käytöllä. Pakkasta tuntuu kestävän , eilen tuli kuvattua lumimyräkässä -6 asteessa + tuuli n. 100 kuvaa ja...
 4. K

  Paljon yleisiä kysymyksiä iPhonesta

  Varmaan Cupertinossa, koska aika pitkään tämä bugi on ollut olemassa googlettamisen perusteella. Pystyykö tallentamaan sen iMoviessa tiedostoihin kopioimisen sijaan ?
 5. K

  Paljon yleisiä kysymyksiä iPhonesta

  Samaa on tuolla Apple Communities sivuilla kyselty, ei oikein mitään suoraa vastausta löytynyt, joku bugihan tuo on. Tässä nyt on joku kohtalotoveri ja hänen vinkkinsä asiaan.
 6. K

  Vapaata (asiallista) keskustelua puhelimista

  Mulla ei koskaan ongelmia iOS - laitteiden ja Zyxelin välillä, parkkipaikalle asti riittää kantavuus, yhdistää aina ja yhteys pysyy ilman katkoja.
 7. K

  Paljon yleisiä kysymyksiä iPhonesta

  Vielä kerkeät vetäistä ne kuvat Google kuviin, hyvällä resolla menee ja ilmaiseksi. Kesään asti rajaton tila maksutta, sieltä sitten siirrät takaisin tms
 8. K

  Paljon yleisiä kysymyksiä iPhonesta

  Eipä tuo iso vaiva ole, varmuuskopio vaan ensiksi ja kuvat pilveen. Oliskohan 15 min mennyt palautellessa
 9. K

  Vapaata (asiallista) keskustelua puhelimista

  Kameroiden kehitys, 10 vuoden ero malleilla, luulisi että ero olisi suurempi. Aika moni noista kuvista omasta mielestä menee Nokialle. Oliko Nokia aikaansa edellä vai onko kehitys myyntipuheita heikompaa ?
 10. K

  Nokia 9 PureView

  Tuolta löytyy myös, tuotekuvauksen mukaan pitäisi olla kattava suoja. https://digiman.fi/kauppa/naytonsuojat/naytonsuojat-panssarilasit/wave-full-cover-panssarilasi-nokia-9-pureview-musta-kehys/
 11. K

  Apple iPhone SE (2020)

  Joku sulla on siellä taustalla syömässä, ei tämä vie levossa juuri mitään. Mulla vie yön aikana n. 10 - 11 % , mutta taustalla jauhaa n.7h rentoutusohjelma.
 12. K

  Samsung Galaxy S21 / S21+ / S21 Ultra

  Kyllä tuo Ultra kiinnostaa kovasti, lähinnä kameroiden osalta, jos vaan testit tukevat markkinointihypeä. Toivottavasti tämän osalta puheille löytyy katetta tänä vuonna. Jotain vaihtelua tässä nyt kaipaisi ;)
 13. K

  Paljon yleisiä kysymyksiä iPhonesta

  Joo, tai sinne viedessä tulee puhelimen olla tehdasasetuksilla. Huollon jälkeen ajavat jonkun testiohjelman että kaikki on ok, sen vuoksi tuo toimenpide
 14. K

  Vapaata (asiallista) keskustelua puhelimista

  Elisan sivuilla tämä osuu aina silmään, vuodesta toiseen 😉
 15. K

  Apple iPad - yleiset kysymykset

  Lukija toimii 10/10. Auto correct toimii kyllä, kuten myös tuo iso kirjain pisteen jälkeen. Tuota ennakoivaa tekstinsyöttöä ei näköjään suomen kielelle tueta.
Top Bottom