Recent Content by Dundelion

 1. D

  Samsung SGH-C100 (kohta täällä + käyttökokemuksia)

  Asiallinen luuri, ollut nyt viikon päivät käytössä kakkospuhelimena. Suomenkielisessä softassa olisi parantamisen varaa, siis ihan kieliopillisesti, bugeihin en ole törmännyt. Esim. soittotyypin valinta suomen kielellä hieman hankalasti ymmärrettävä (vrt. englantiin). Hyvä luuri kyllä muuten...
 2. D

  samsung t500

  Olisi mukava tietää miten on toteutettu tuo sisäpuolen näytön peilinä käyttäminen, onko näytön lasi jotenkin erikoisen kiiltävä ja heijastava vai mitä??
 3. D

  Nokian BT-hf

  Onko tuo Noksun BT-hf vieläkään myynnissä???
 4. D

  Nokia 6100 käyttökokemuksia

  Avasin vahingossa uuden ketjun, sori. Saa siirtää..
 5. D

  Nokia 6100 käyttökokemuksia

  Eilen näpyttelin tuota uutukaista Noksua: +hyvä näppis +suht jämäkkä rakenne +pieni,kevyt, tyylikäs +näyttö ok, ei huippu mutta ihan asiallinen -ei bluetoothia -sw hieman hitaan oloinen En ymmärrä miksi Nokia ei saa tuota BT:ia noihin uusiin luureihinsa, se olisi kuitenkin aika...
 6. D

  Panasonic GD87 käyttökokemukset

  Ihan tyylikäs luuri mutta ihan liian kallis ominaisuuksinsa nähden..
 7. D

  Motorola T720 on kova laite edelleen!

  Mistä tuohon saa noita pelejä, esim. Moto GP:n ja Tetriksen täydelliset versiot? Ovatko maksullisia? Onko muita hyviä pelejä luuriin, suosituksia??
 8. D

  panasinic 87 ai mikä herkku puhelin

  Yllättävän huono reso tuossa kamerassa mikäli nuo linkin tiedot pitävät paikkansa, ei paljon käyttöä puhelimen näytön ulkopuolella. Ja luurilla on hintaa, jostain luin että liikutaan jossain 700-800 euron nurkilla.
 9. D

  T300 Käyttökokemuksia?!

  Marraskuun alusta ainoastaan YIT-Primatel, Midaressa ei enää Ericssonin / Sony-Ericssonin huoltopalvelua, SE supistaa huoltopisteidensä määrää. Liekö järkevää asiakastyytyväisyyden kannalta, tuo YIT-Primatelin huolto kun on aika syrjässä ainakin Jyväskylässä. Lisäksi Midaressa oli todella hyvä...
 10. D

  T300 Käyttökokemuksia?!

  Millasia ne pelit on? Jossain kovasti kehuttu...pikkubroidi vaan halajaa tuota luuria ja pelit on hänelle tärkeä pointti.
 11. D

  T300 Käyttökokemuksia?!

  Onko kokemuksia bugeista? Toimiiko softa jouhevasti? Onko T9? Millaiset pelit, onko ne jotain Atarin kamaa? Kuvien laatu vaikuttaa yllättävän hyvältä.
 12. D

  Sony Ericsson T68m

  Onko kenellekään sattunut vastaan T68m-luuria joka Sony Ericssonin valmistama? Mulla on käytössä tuollainen, eikös se pitänyt muuttua i-malliksi kun vaihtui Ericssonista SE:iin? Luurin sisällä lukee valmistusviikko 22/2002, Sony Ericsson ja malli T68m. Ja kuoret, näppiksen ledit myös...
 13. D

  Onko Panasonic GD67 jo myynnissä?

  Tietääkö kukaan?
 14. D

  6510... 8310...`?

  Molemmat hyviä, 6510 halvempi ja ominaisuuksiltaan hieman 'modernimpi', mm. kalenteri mielestäni parempi. GPRS toimii hyvin molemmissa. Ehkä 6510 on parempi valinta tällä hetkellä koska halvempi.
 15. D

  6310i huollossa.

  No ainakin lompakko on nyt toiminut, jospa se bugi olisi nyt voitettu (ainakin 6510:n osalta on, lompakko toiminut normaalisti). Myös JAVA toimii mielestäni paremmin. EDIT: ei muuten toimi vieläkään tuo lompakko, taas sekosi eikä hyväksy asetettua koodia.
Top Bottom