Asensin Nokia 6220 Classic-puhelimeeni Opera Mobilen Nokia Storesta. Muutamia viikkoja käytetttäni kyseistä ohjelmaa, päätin lukea sillä Gmail-sähköpostini. Mailit sain luettua hyvin ja selain toimi sujuvasti. Myöhemmin lukiessani sähköpostiani tietokoneellani, varoitti Gmail että tiliini olisi kirjauduttu Ruotsista. Olen kuullut, että Operan selain kuljettelee dataa eri maiden kautta, mutta tälläinen IP vaikuttaa hieman oudolta:
telecanetworks.com:212.247.232.228
Selvittelin hieman IP:n taustoja, ja www.dnsstuff.com sanoo näin:
person: Johnny Nordman
address: Teleca Networks AB
address: Akademigatan 3
address: 831 40 Ostersund
address: Sweden
phone: +46 63 19 51 00
fax-no: +46 63 19 52 38
e-mail: johnny.nordman@ausystem.se
Lähetin tuohon osoitteeseen sähköpostia, mutta vastaukseksi tuli virheilmoitusviesti jossa ilmeisesti ilmoitettiin ettei viesti ollut mennyt perille.
Osaako kukaan sanoa onko tämä vain Operan selaimen tekosia, vai onko joku krakkeri tunkeutunut sähköpostiini?


Vastaa lainaten